Persondatapolitik

                                                                           PERSONDATAPOLITIK
                                                                                                           (Version 1.0, maj 2018)

Når du laver ordrer eller på anden måde bruger vores Websteder hos Magnetic Nail Design Danmark, indsamler og behandler vi personoplysninger om dig. Dette dokument hjælper dig med at forstå, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, hvordan vi indsamler dem, hvad vi bruger dem til, og hvilke rettigheder du har med hensyn til dine personoplysninger.
Når vi taler om “Magnetic”, “vi”, “os” eller “vores”, mener vi Magnetic Nail Design Danmark og vores partnere. Vi bruger også “Politik” til at henvise til denne Persondatapolitik og “Websted” til at henvise til vores applikationer og alle Magnetics websteder, såsom www.magnail.dk, www.magnail-shop.nu, www. Kalender.magnail-shop.nu www.MNAD.dk osv.
Magnetic Nail Design Danmark er den enhed, der er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger.
1  Personoplysninger – hvad vi indsamler, og hvad vi bruger dem til
1.1 Stamdata
Når du opretter personlig konto til dig på Magnetic Nail Design Danmark indsamler vi oplysninger for at kunne oprette din konto (“Konto”) og du kan lave ordrer og indsamler følgende personoplysninger om dig (“Stamdata”):
Dit brugernavn (dette vil være offentligt)
Din sikkert krypterede adgangskode
Din e-mailadresse
Din adresse og dit tlf nummer (kundenummer i vores regnskabssystem)
Dine diplomer til sikkerhed for din uddannelse (disse slettes dog umiddelbart efter brug, derfor kan du komme ud for at skulle indesende igen.
Disse oplysninger er obligatoriske, hvilket betyder, at det ikke er muligt at bestille varer uden dem. Du kan oprette en konto uden at give alle oplysninger, men ikke bestille uden at give alle oplysninger..
Du kan vælge at tilføje yderligere personoplysninger til din profil. De yderligere oplysninger, som du kan tilføje, er dit navn, en profilbeskrivelse, billede, køn, by, land og sprog. Disse yderligere oplysninger vil indgå i din offentlige profil og vil også indgå i Stamdataene.
1.6  Cookies
Vores Websted bruger cookies. Cookies identificerer din computer eller enhed i stedet for dig som en individuel bruger og anvendes til forskellige formål.
Læs mere om, hvilke cookies Webstedet bruger og til hvilke formål nedenfor (i 8).
1.7  Din IP-adresse, browserindstillinger og placering
Når du besøger Webstedet, registrerer vi din computers IP-adresse og browserindstillinger. IP-adressen er den numeriske adresse for den computer, der bruges til at besøge Webstedet. Browserindstillinger kan omfatte den type browser, du bruger, browsersprog og tidszone. Vi indsamler disse oplysninger, således at vi kan spore den computer, der anvendes, i tilfælde af misbrug eller ulovlige handlinger i forbindelse med besøg på eller brug af Webstedet. Vi bruger også IP-adressen til at estimere din placering (på byniveau), og så vi ved, hvilke sæt af vores Vilkår og Betingelser, der gælder for din brug af vores Websted.
1.8  Nyhedsbreve og oversigtsmails  KUN på www.magnail.dk bloggen
Vi indsamler de oplysninger, som du giver os, når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, oversigtsmails eller lignende (vi indsamler dit navn, din e-mailadresse). Hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve, oversigtsmails eller lignende, kan du afmelde ved at logge ind på din Konto og ændre dine indstillinger.
1.9  Til hvilke formål bruger vi dine personoplysninger?
Vi bruger de oplysninger, som du giver os til at:
Yde services, herunder at sende dine ordrer og give dig adgang til din profil og vores Websted
Identificere dig som en registreret bruger, når du logger ind på Webstedet og besøger Webstedet igen
Kontrollere legitimiteten af dine uddannelse
Forbedre Webstedet og vores services
Svare på dine spørgsmål og yde relateret kundeservice
Sende dig vores nyhedsbreve/mail om nye blog indlæg
Beskytte vores rettigheder, personoplysninger, sikkerhed eller ejendom og/eller dem tilhørende vores associerede selskaber, dig eller andre
Give os mulighed for at forfølge tilgængelige retsmidler eller begrænse eventuelt erstatningsansvar, som vi pådrager os
Nogle af disse grundlag til behandling af dine personoplysninger overlapper hinanden, så der kan være flere årsager, der berettiger os til at behandle dine personoplysninger.
I de begrænsede tilfælde, hvor du udtrykkeligt har givet dit samtykke til os til at behandle dine personoplysninger, f.eks. når du tilmelder dig vores nyhedsbreve/bloggen, kan du til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Du bedes dog være opmærksom på, at vi måske har ret til at fortsætte med at behandle dine oplysninger, hvis det kan retfærdiggøres.
Du har ret til at gøre indsigelse mod, hvordan vi behandler dine personoplysninger eller til at bede os om at begrænse behandlingen. Se nedenfor i 13 for nærmere oplysninger.

2  Offentliggørelse af personoplysninger
2.1  Offentliggørelse af personoplysninger på Webstedet
Stamdata og andre oplysninger
Dit brugernavn osv. kan ses offentligt, men igen af dine oplysninger deles med andre end regnskabsprogram (Billy) og betalingsløsning (Bambora).
Vi offentliggører ikke dine oplysninger, med mindre du har samtykket til det, herunder konkurrencer, hvor vi tagger dig på facebook.
Geo-placering
Når du benytter dig af Webstedet, bruger vi din computers IP-adresse (se afsnit 1.7 i denne Politik) til at estimere din placering til nærmeste by. Disse oplysninger er ikke tilgængelige for andre og udelukkende til brug for os.

2.2. Kategorierne af tredjepartsservices og virksomheder, som kan få adgang til dine oplysninger er 
Billy (regnskabsprogram)
Bambora (betalingsgateway)
Til tredjeparter for at forfølge tilgængelige retsmidler, eller begrænse erstatningsansvar, som vi kan pådrage os
Til tredjeparter for at vi kan undersøge, forebygge eller gribe ind over for formodede eller faktiske forbudte aktiviteter, herunder men ikke begrænset til svig og misbrug af vores Websted
Til en tredjepart i tilfælde af eventuel reorganisering, fusion, erhvervelse, salg, joint venture, overdragelse, overførsel eller anden afhændelse af hele eller enhver del af vores virksomhed eller aktiver (herunder i forbindelse med eventuel konkurs eller lignende forløb).

3  Dataansvarlig
3.1  Oplysninger, for hvilke vi er den dataansvarlige
Vi er den dataansvarlige for Stamdata, som du indtaster i forbindelse med oprettelse og vedligeholdelse af din profil, som omfatter, men ikke er begrænset til dit navn, din adgangskode og e-mailadresse samt registreringen af din IP-adresse.
Vi er også den dataansvarlige for de oplysninger, der videregives til andre services (se 2.2). Danmarks databeskyttelseslovgivning regulerer vores indsamling af dine oplysninger.
3.2  Oplysninger, for hvilke du er den dataansvarlige
Du er den dataansvarlige for det indhold, som du vælger at offentliggøre på Webstedet, og for de personoplysninger, der videregives, når du forbinder din(e) Sociale Netværksprofil(er) med din profil på Webstedet.
4  Links til websteder
Vores Websted indeholder links til andre websteder. Vores medtagelse af sådanne links indebærer ikke vores godkendelse af de pågældende websteder. Vi kontrollerer ikke indholdet af disse tredjepartswebsteder og påtager os intet ansvar for tredjeparten eller deres politikker eller praksisser.
Vi opfordrer dig til at gennemgå disse tredjepartswebsteders persondatapolitikker, da deres procedurer til indsamling, håndtering og behandling af personoplysninger kan være anderledes end vores.
6  Dataopbevaring
Vi opbevarer de Stamdata og andre personoplysninger, som du tilvejebringer, herunder dine anmeldelser, så længe du har en Konto eller som nødvendigt for at yde vores services til dig. Hvis du vælger at slette din Konto, bedes du være opmærksom på, at alle dine ordrer også vil blive slettet. Vi sletter disse oplysninger på din anmodning, og vi gemmer kun en logfil med følgende oplysninger: dit navn, din e-mailadresse og datoen for sletningen af din Konto. Vi opbevarer logfilen i 3 år. Alle andre oplysninger slettes.
6.1 Sletning af inaktive brugere: Vi opbevarer kun dine data i 3 år, er du ikke aktiv kunde i disse år, slettes din konto uden varsel. Du kan anmode om ny konto, ved at gennemføre proceduren for oprettelse af kunde igen.
7  Sikkerhedsforanstaltninger
Vi bruger rimelige organisatoriske, tekniske og administrative foranstaltninger for at beskytte dine personoplysninger i vores organisation, og vi foretager jævnligt revision af vores system for sårbarheder. Men da internettet ikke er et 100 % sikkert miljø, kan vi ikke sikre eller garantere sikkerheden af de oplysninger, som du sender til os. E-mails, der sendes via Webstedet, er muligvis ikke krypteret, og vi råder dig derfor til ikke at medtage eventuelle fortrolige oplysninger i dine e-mails til os.
8  Cookies
Webstedet bruger cookies og lignende teknologier (“Cookies”). Ved at bruge vores Websted accepterer du, at vi bruger Cookies som beskrevet nedenfor.
8.1  Hvilke typer af Cookies bruger vi?
Cookies er små stykker information, som Webstedet placerer på din computers harddisk, på din tablet eller på din smartphone. Bemærk, at HTML5 har introduceret internetlagring, der har egenskaber, der ligner Cookies, og at vi derfor betragter dette som en Cookie i det følgende.
Cookies indeholder oplysninger, som Webstedet bruger til at gøre kommunikationen mellem dig og din webbrowser mere effektiv. Cookies identificerer din computer eller enhed i stedet for dig som en individuel bruger.
Vi bruger sessionscookies, vedvarende cookies, HTML5 sessionStorage- og HTML5 localStorage-sessionscookies, og HTML5 sessionStorage-objekter er midlertidige og slettes, når du forlader din webbrowser. Vedvarende cookies er permanente og opbevares og forbliver på din computer, indtil de slettes. Vedvarende cookies udløber eller sletter sig selv automatisk efter en vis periode, som indstilles pr. cookie, men fornyes, hver gang du besøger Webstedet. HTML5 localStorage-objekter er permanente og forbliver på din computer, indtil de slettes.
8.2  Hvad bruger vi Cookies til?
Vi bruger Cookies til:
Godkendelse samt forbedring af funktionaliteten af vores Websted
Optimering af din oplevelse med Webstedet, som omfatter at huske dit brugernavn og din adgangskode, når du vender tilbage til Webstedet samt at huske oplysninger om din browser og præferencer (f.eks. hvilket sprog du foretrækker).
Forbinde dig med Sociale Netværk
Vi giver dig mulighed for at forbinde med Sociale Netværk, såsom Facebook.
Kvalitetssikring
Sikre kvaliteten af anmeldelser og forhindre misbrug eller uregelmæssigheder i forbindelse med at lave ordrer og bruge Webstedet.
8.4  Sletning af cookies
Du kan slette de cookies, der allerede er på din enhed. Du kan som regel slette cookies fra Privatlivs- eller Historik-området, der er tilgængeligt fra menuen Indstillinger eller Valgmuligheder i browseren. I de fleste browsere kan den samme menu tilgås via tastaturgenvejen Ctrl+Shift+Del eller Command+Shift+Del, hvis du bruger en Mac.
Bemærk, at hvis du ikke accepterer Cookies fra vores Websted, kan du opleve en vis ulejlighed i din brug af Webstedet, og du kan være forhindret i at få adgang til nogle af dets funktioner.
9  Adgang til og indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer om dig
Hvis du har en Konto på Magnetic Nail Design Dk’s hjemmsider, kan du logge ind på din Konto og se, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig, herunder dine ordrer,.
11  Berigtigelse og sletning af dine personoplysninger
Hvis de Stamdata eller andre personoplysninger, som vi opbevarer om dig i vores egenskab af dataansvarlig, er urigtige eller vildledende, kan du selv berigtige de fleste af oplysningerne via din Konto. Vi anbefaler, at du selv berigtiger dine oplysninger. Ellers er du velkommen til at bede os om at hjælpe med at berigtige dine oplysninger.
Du kan til enhver tid berigtige eller slette eventuelt indhold og personoplysninger på Webstedet, for hvilke du er den dataansvarlige (se 3.2). Hvis dine personoplysninger ændrer sig, eller hvis du ikke længere ønsker at være kunde på Webstedet, kan du opdatere eller slette oplysningerne ved at logge ind på din Konto.
Når din Konto er slettet, bliver alle oplysningerne, der er forbundet med din Konto slettet, herunder dine Stamdata og ordrer på Webstedet.
Vi forbeholder os retten til at blokere adgang til din Konto og/eller slette den, hvis Kontoen eller indholdet forbundet med din Konto eller din brug af vores uddannelses system på Webstedet efter vores vurdering er på nogen måde overtræder gældende regler, du informeres om ved oprettelse af profilen/kontoen. Hvis vi blokerer adgang til eller sletter din Konto, vil vi informere dig om årsagen til blokeringen eller sletningen af din Konto ved at sende en e-mail til den adresse, som du oplyste, da du oprettede din Konto.
12  Andre rettigheder
Ud over de rettigheder, der er angivet ovenfor med hensyn til dine personoplysninger, har du også følgende rettigheder:
Du har også ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger og begrænse behandlingen af dine personoplysninger.
Du har især en ubetinget ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål.
Hvis vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Din tilbagetrækning påvirker ikke lovligheden af den behandling af oplysninger, der blev udført, før du trak dit samtykke tilbage. Du kan trække dit samtykke tilbage ved at sende en e-mail til info@magnail.dk

Under visse omstændigheder kan disse rettigheder være begrænsede eller betingede. For eksempel, hvorvidt du har ret til dataoverførbarhed i et bestemt tilfælde, afhænger af behandlingsaktivitetens specifikke omstændigheder.
13  Børns oplysninger
Vores Websted er ikke beregnet til børn. Hvis du bliver opmærksom på, at et barn under 13 år har givet os deres personoplysninger, bedes du kontakte os.
14  Vores databeskyttelsesrådgiver
Vi har ikke en databeskyttelsesrådgiver. Hvis du har spørgsmål om de databehandlingsaktiviteter, der udføres af os, er du velkommen til at kontakte os på info@magnail.dk
15  Ændringer til denne Politik
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer til denne Politik. Datoen, der vises i starten af denne Politik, angiver, hvornår den sidst blev revideret. Hvis vi foretager væsentlige ændringer til den, vil vi give dig meddelelse herom via vores Websted eller på anden måde, for at give dig mulighed for at gennemgå ændringerne, inden de træder i kraft. Hvis du gør indsigelse mod vores ændringer, kan du lukke din Konto. Din fortsatte brug af vores Websted efter at vi har offentliggjort eller sendt en meddelelse om ændringerne til Politikken betyder, at du accepterer den opdaterede Politik.
Kontaktoplysninger og hvor du kan sende spørgsmål eller klager
Hvis du har spørgsmål eller betænkeligheder vedrørende vores Politik, hvordan vi behandler dine personoplysninger, eller gerne vil have os til at berigtige dine personoplysninger, bedes du kontakte os på: info@magnail.dk
Du kan også kontakte os via post.
Hvis du kontakter os, og din klage ikke løses, har du yderligere muligheder, for eksempel kan du altid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet. Du kan læse mere om det hos dem: https://www.datatilsynet.dk
Vores kontaktoplysninger er:

Magnetic Nail Design Danmark,
Karetmagervej 3, 8920 Randers NV, Danmark
CVR-nr.: 32184855